
Рецепти для мультиварки: Перші страви - Борщ
БОРЩ
Інгредієнти:
- 400 г. яловичина (філе),
- 300 г. картопля,
- 200 г. капуста білокачанна,
- 200 г. буряк, 1 велика
- морква, 100 г. цибуля ріпчаста,
- 80 г. томатна паста,
- 5 г. часник, сіль, лавровий лист, перець.
М’ясо нарізати шматочками, капусту пошинкувати, моркву натерти на великій тертці, цибулю нарізати. Покладіть все в чашу скороварки. Добавити нарізані соломкою буряк та картоплю, залити 1,7л води. Добавити томатну пасту, посолити, поперчити та перемішати. Закрити кришку і клапан випуску пари. Нажати кнопку БОРЩ. За замовчуванням висвітиться 20 хвилин. Готувати до завершення режиму, після чого відкрити клапан і випустити пару. Дати борщу настоятися. Подавати на стіл, посипавши зеленню.