
Рецепти для мультиварки: Перші страви - Рибний Суп
Рибний Суп
Інгредієнти:
- 1шт. голова сьомги,
- 1 шт. цибуля ріпчаста,
- 1 шт. морква,
- 4 шт. картопля,
- 0,5 м.ст. рис,
- сіль, зелень, перець горошком.
Голову риби промити та покласти у чашу, залити 2л води. Закрити кришку та клапан випуску пари. Нажати кнопку СУП. За допомогою кнопки ВИБІР РЕЖИМУ обрати мінімальне значення (15 хвилин). Готувати до завершення режиму. Відкрити клапан клапан та випустити пару. Дістати рибу з бульйону та розібрати її. Кістки викинути, а м’ясо покласти назад. Додати нарізані картоплю та цибулю, терту моркву у бульйон. Посолити, поперчити. Закрити кришку та клапан випуску пари. Нажати кнопку СУП. За допомогою кнопки ВИБІР РЕЖИМУ обрати мінімальне значення (15 хвилин). Готувати до завершення режиму. Після завершення режиму СУП відкрити клапан та випустити пару. Додати зелень у готову страву.