
Рецепти для мультиварки: Перші страви - Суп Грибний
Суп Грибний
Інгредієнти:
- 400 г. гриби свіжозаморожені,
- 1 шт. цибуля ріпчаста,
- 1 шт. морква,
- 4-5 шт. картопля,
- 1 ст.л. рослинна олія, сіль, зелень.
Розморозити гриби, промити на друшляку, дати воді стекти. Нарізати моркву та цибулю. Обсмажити овочі у рослинній олії на режимі ПЕЧЕНЯ до золотистого кольору. Обсмажувати з відкритою кришкою, час від часу перемішуючи, після чого скасувати режим натисканням кнопки ВІДМІНА. Насипати розморожені гриби у чашу та продовжити смаження ще 10 хвилин. Після цього додати нарізану картоплю та залити 1,5л води. Посолити. Закрити кришку та клапан випуску пари. Нажати кнопку СУП. За замовчуванням висвітиться 20 хвилин. Готувати до завершення режиму. Після завершення режиму відкрити клапан та випустити пару. Додати зелень у готову страву. За бажанням можна використовувати сушені гриби. При цьому перед приготуванням їх треба замочити протягом 2 годин.